Scriptie Saver kijkt al sinds 2009 scripties na van WO en HBO studenten!
Open
X

De beste enquête tools?.

De beste enquête tools?

Als je een kwantitatieve scriptie schrijft, zijn betrouwbare meetbare resultaten onontbeerlijk. Er zijn veel gratis online programma’s beschikbaar waarmee je snel en makkelijk enquêtes kunt opstellen en verspreiden.

Let goed op het aantal enquêtes dat je kunt verspreiden en de mogelijkheid om resultaten te exporteren naar bijvoorbeeld SPSS of Excel.

Hier volgen de beste enquêtetools volgens Scriptie Saver:

  • Met Thesistools kun je gratis en voor niets een enquête opstellen en verspreiden onder maximaal 500 respondenten. Je enquête mag maximaal 3 maanden online staan, daarna is verlengen mogelijk.
  • Onderzoektool geeft je een onbeperkt aantal vragen en respondenten en daarnaast de mogelijkheid om de resultaten te exporteren naar Excel.
  • Enquetesmaken stelt speciaal voor studenten, hun uitgebreide tool gratis ter beschikking. Aan de hand van je e-mailadres wordt bepaald of je Univesriteit ondersteund wordt.
  • Enquete.com biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van layout en sociale media, maar in de gratis versie geen opties om resultaten te exporteren naar Excel of SPSS.
  • Survio stelt meer dan 100 enquête sjablonen beschikbaar, van klanttevredenheidsonderzoek tot demografische surveys. In de gratis versie is het aantal antwoorden per maand gelimiteerd tot 100.
  • Surveymonkey biedt in de gratis versie de mogelijkheid om enquêtes op te stellen met maximaal 10 vragen en 100 respondenten.

1 Comment

 1. Peter
  juli 27, 2020 at 6:15 pm · Beantwoorden

  Surveyswap.io is ook erg handig! Daar kon ik surveys ruilen met mensen om aan respondenten te komen, de survey tool is ook prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.